zondag 22 november 2015

Superette (Gent)

We zijn even terug in onze studentenstad en brunchen in de Superette. Deze druk gevulde stek is één van de projecten van flemish foodie Kobe Desramaults. Hij richtte de Superette op als eetplek waar je ook oerdegelijke zelf gebakken broden kan kopen.

Met een glaasje cava proberen we ons op ons eigen gesprek te focussen, wat in deze opstelling van op elkaar gepakte stoelen en tafels niet zo evident is. Maar sfeervol is het wel, op een typisch Gentse wijze.

De kleine gerechtjes die we op deze vroege middag genieten, zijn best leuk. Een kruidig en bloemig slaatje met een eitje en wat broccolipuree, en aan de andere kant een bijzonder knolseldersoepje. Luxe in alle eenvoud.

Afsluiten met een koffie is hier zeker aan de orde.

www.indewulf.be/desuperette

Onze score: check this out
Bediening: trendy
Omgeving: gezellige drukte
Prijs: low


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen