zondag 11 oktober 2015

Salero (Barcelona - ES)

Dat het zuiden er een ander ritme op nahoudt, juichen we toe. Niettemin zijn wij al om 20.30 uur helemaal klaar voor ons eerste avondmaal, en dat is toch minstens een half uurtje te vroeg voor Barcelona. We maken handig gebruik van de extra tijd, en drinken in een eigenzinnige bar een glaasje cava (of twee). Een uurtje later stappen we Salero binnen, een tip van een local. We zijn de tweede tafel, maar tegen 23.00 uur loopt de zaak bomvol.

Ook voor vegetariërs is het moeilijk kiezen. Uit de aantrekkelijke kaart pikken we om te starten twee gerechtjes om te delen: wat gefrituurde aubergine met salsa van honing en sesam, en papadums met salsa van spinazie. Een waar genot, net als de koel geserveerde rode wijn La Fou.

Daarna komt voor de ene kant een zachte gele curry met kip en voor de andere een lauwe salade van quinoa met diverse groenten.

Salero is een plek waar we bij een volgend bezoek graag terug zullen keren.

www.restaurantesalero.com

Onze score: check this out
Bediening: sympathiek
Omgeving: hip
Prijs: low


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen