dinsdag 13 oktober 2015

SAB°C (Barcelona - ES)

Deze plek op de hoek van een centrale as trekt de aandacht. De kaart vertrekt uit vier thema's telkens gebaseerd op de kooktemperaturen en bereidingswijzen. De eerste dag van onze trip verzekerden we alvast een tafeltje voor deze laatste avond in Spaanse sferen.

We genieten van een glaasje cava en praten wat met de ober over de Catalaanse kwestie. De Catalaanse vlaggen zijn immers opvallend aanwezig in de stad en niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Uit de 'rauwe selectie' kiezen we sardientjes met tomaat, honing en kaas. Uit de '80°C' kiezen we het eitje met inktvis, uit de 'oven' halen we de kip met curry en kokos, en de pappardelle met een romig paddentoelensausje, en tot slot opteren we van de 'grill' de visburger. Alle rondes, die om te delen waren, kwamen met een ideaal tempo op ons af. Jammer dat de laatste ronde de enige was die ons echt niet kon bekoren en ons een vieze smaak naliet. Gelukkig biedt de koffiekaart ook mini dessertjes en pralines, waaruit we een mini selectie maken.

Om te onthouden is de bijzonder smaakvolle wijn van Els Pics.

saboc.com

Onze score: check this out
Bediening: sympathiek
Omgeving: smaakvol
Prijs: medium


Geen opmerkingen:

Een reactie posten