maandag 12 oktober 2015

Big Fish (Barcelona - ES)

Over Big Fish lijken zowel de locals én de hippe boekjes unaniem positief, meestal met verwijzingen naar het mooie aanbod verse vis, naar het interieur, maar ook naar de -naar Spaanse normen- ietwat hogere prijs.

Ook deze plek ligt dicht bij ons hotel, en we passeerden hier al vaker. Een tafeltje reserveerden we evenwel al een maand vooraf wat ons nu, op een weekdag, geen must lijkt.

We zetten de avond in met een pittige gin tonic. De chilipepersnippers die ronddrijven, vissen we er algauw uit. Ze domineren alle andere smaken, en zorgen voor een blos op onze wangen.

Uit de kaart pikt de ene kant er de tonijn met framboos uit. Origineel en prima geserveerd. De andere kant is best tevreden met de burrata met hummus en rucola. Een flesje Spaanse witte wijn blust onze -nog steeds brandende- lippen.

Daarna volgen verzorgde hoofdgerechten: maki met tempura van scampi, zalm en avocado en licht gegrilde tonijn met wat blokjes appel. Verbluffen of verbazen doet het evenwel niet.

www.bigfish.cat

Onze score: quite okay
Bediening: correct
Omgeving: warm en stijlvol
Prijs: high


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen