dinsdag 8 september 2015

Nano (Hasselt)

Al tijdens onze online zoektocht had Nano een interessante lunchplek geleken. Ondertussen zijn we in Hasselt en zowel het strakke en prettige interieur als de interessante lunchformule nodigen ons nu effectief naar binnen. De zaak is klein maar de smaakvolle inrichting haalt daar het maximum uit. Na vriendelijk te zijn onthaald, krijgen we er een tafeltje net naast de open keuken. Daar klinken we met het huisaperitief (appelcider) en een kir.

De lunch biedt een voor- en hoofdgerecht, met daarna koffie of thee voor 25 euro. Er is telkens keuze tussen twee voor- en hoofdgerechten. Om te starten opteren wij allebei hetzelfde: een prima slaatje met gerookte heilbot, fijne stukjes granny smith en pompelmoes.

Nog beter zijn de hoofdgerechten. Zowel de zalm aan de ene en de parelhoen aan de andere kant zijn perfect bereid. Het stevig stuk zalm krijgt een prima accompagnement mee van kappers, gebakken aardappeltjes en bloemkool. De sappige sneetjes parelhoen worden mooi aangevuld met erwt en lekkere risotto. We zagen de kok aan het werk en hij deed alles of het niets was.

We sluiten tevreden af met een koffie en krijgen daar nog een macaron en een brownie bij. Een verplichte lunchstop bij je volgende bezoek aan Hasselt!

www.nanohasselt.be

Onze score: check this out
Bediening: aardig en hoffelijk
Omgeving: stijlvol cool
Prijs: medium


Geen opmerkingen:

Een reactie posten