zaterdag 23 mei 2015

Nostalgia Bistro (Dubois - USA)

We hebben zowat het ganse Yellowstone achter de kiezen, en kozen daarna blind op de kaart Dubois uit als tussenstop van onze tocht. Een mens moet tenslotte ergens slapen. De ranch waar we verblijven blijkt evenwel paradijselijke trekjes te hebben, en ook Dubois zal verrassingen in petto hebben. Pas op, er is waarlijk niemendal in Dubois, maar als we het enige geopende restaurant binnenstappen, blijkt er niet alleen veel volk en ambiance, maar verrast de menukaart met een erg exotisch aanbod.

Om te starten delen we eerst wat sushi. Sushi in Wyoming jawel. We twijfelen of het eigenlijk wel ecologisch verantwoord is. Met onze ogen dicht zouden we ons net zo goed in een grootstad kunnen wagen. Want de sushi smaakt prima. Met de ogen open herinneren het ietwat aftandse cowboy interieur en vooral ook de locals ons meteen weer dat we in een piepklein dorpje in Wyoming zijn. Grappig.

De Thais bereide rundslapjes daarna zijn pittig en lekker. De Amerikaanse portie krijgen we echter niet meester. Aan de andere kant smaakt de vegetarische schotel met de portabello en pepers. Want het moet gezegd: zelfs in het allerkleinste dorp in Amerika kan je vaak probleemloos vegetarisch eten. Wie had dat gedacht?

Een verrassende plek, en voor wie in de buurt is zeker een ideale tussenstop om lekker te eten.

Onze score: quite okay
Bediening: sympathiek
Omgeving: eenvoudig
Prijs: low


Geen opmerkingen:

Een reactie posten