vrijdag 20 maart 2015

Het Lepelblad (Gent)

We hebben in Gent afgesproken voor een aperitief en beslissen lastminute om ook iets te gaan eten. We zijn hopeloos te laat om nog bij een foodie aan de bak te komen, maar bij het Lepelblad hebben we geluk. Met een cava en een Gruut gaan we op in de leuke ambiance van de keet. Als plots een vernuftige en veelbelovende amuse komt, zijn we extra in onze nopjes.

Uit de kaart kiezen we de gestoomde groenten met dashi en de groenten met burrata en ansjovis. Vooral de gestoomde groenten zijn te puur en 'kaal' om écht te overtuigen. De chili sin carne die erop volgt, is oké maar ook hier opnieuw te basic om tot onze verbeelding te spreken. Hadden ze de kunsten van de amuse iets meer doorgetrokken, was dit een check this out geworden.

www.lepelblad.be

Onze score: quite okay
Bediening: vriendelijk
Omgeving: stijlvol
Prijs: medium


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen