donderdag 25 september 2014

Bruut (Brugge)

Na een plotse ingeving belanden we in Bruut. Klein maar bijzonder fijn zit Bruut verstopt in een historisch pand met zicht op de reien. Het interieur is sober maar strak en combineert oud met nieuw. We nemen plaats aan een stevige houten tafel en klinken met een kir.

De chef doet hier zijn goesting en gaat er prat op enkel met verse streekproducten te werken. Deze middag start hij met een zeer geslaagde creatie waarbij noordzeekrab lekker wordt aangevuld met komkommer en zilte kruiden die ze zelf plukten in het Zwin. Elegant, creatief en bijzonder lekker.

De lotte daarna krijgt een even avontuurlijk accompagnement: framboos wordt gecombineerd met erwten en boontjes. Prima. We lieten de gerechten vergezellen door een lekkere riesling.

Deze prima lunch wordt nog afgesloten met 'Pommes, Pommes, Pommes': een tarte tatin the Bruut way.

The way we like it!

www.bistrobruut.be

Onze score: check this out
Bediening: aardig
Omgeving: sober maar strak
Prijs: medium


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen