woensdag 28 mei 2014

Le 83.Vernet (Avignon - FR)

De eerste avond hadden we getwijfeld tussen deze stek en Les cinq sens. Vooral het interieur had ons hier maf geleken. En toen hadden we nog niet eens het bijzonder fijne terras gezien waar we ons nu mogen installeren. Daar willen we graag op klinken en dus bestellen we een glaasje rosé champagne (Mumm). Wanneer we na een flinke wachttijd onze champagne samen met wat versnaperingen onze kant zien uitgaan, moeten we toezien hoe de ober zich van tafel vergist: hij dropt er eerst de amuses (onze amuses jawel), merkt dan zijn vergissing, en dropt daarna gewoon de champagne bij ons. Amuses zullen wij uiteindelijk niet krijgen.

Maar ook de rest van de avond zullen we constant geconfronteerd worden met bijzonder irritante onprofessionaliteit. De fraaie omgeving is slechts een laagje vernis over een poel van onkunde. De strakke design wc’s bijvoorbeeld: slechts één die werkt. Amateurs!

De keuken? Die is oké. Maar niet overdonderend. Het voorgerecht was prima: lekkere tartaar van tonijn. Maar de wok daarna maken wij thuis beter.

www.83vernet.com

Onze score: just ordinary
Bediening: bende amateurs
Omgeving: hip en strak
Prijs: low


Geen opmerkingen:

Een reactie posten