woensdag 20 november 2013

Paris Bar (Berlijn - DE)

We deden alles op het gemak vanavond waardoor het al achter negenen is. We hebben trek en besluiten om te starten met plan A om de hoek: Paris Bar. Mocht het volzet blijken, hebben we al een plan B en C in het achterhoofd. Maar we hebben geluk. De zaak zit afgeladen vol maar als we twee minuten geduld hebben, kunnen we een tafeltje krijgen.

Vijf minuten later zijn we gezet en klinken we met een kir en een Ricard terwijl we genieten van de ambiance en het eigenzinnig kleurrijk decor. We starten met een dozijn oesters dat we laten vergezellen door een glaasje muscadet. Uit de kaart met traditionele brasseriegerechten pikt de ene kant daarna het geitenkaasje uit, en de andere de entrecote met bearnaise en frieten. Een Franse Bordeaux Chateau Pasquet vergezelt. De bearnaise maken ze in België beter, maar de unieke ambiance: die vind je nergens anders.

www.parisbar.net

Onze score: check this out
Bediening: vriendelijk
Omgeving: uniek
Prijs: medium


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen