vrijdag 2 november 2012

Café G (Kopenhagen – Denemarken)

Onze eerste lunch in Kopenhagen is eenvoudig maar goed. We zitten in een mooi ingerichte zaak en drinken er een glaasje rode en een glaasje witte Spaanse Cal y Canto. Als whisky- en vooral Amerikalovers valt ons meteen de Jack Daniels burger op. De ene kant probeert deze burger uit, terwijl de andere kant kiest voor een vegetarisch gerecht.
De whisky zit hem in het sausje bij de burger: een barbecuesausje met rode ui, komkommer en tomaat werken de burger met bacon in focacciobroodje op prima wijze af. Helemaal anders maar even smakelijk is de vegetarische lunch met het befaamde smorrebrod: sneetjes volkorenbrood bestreken met tzatziki, omringd door een slaatje met komkommer, falafel, en gegrilde groenten (wortel, snijbonen, aubergines, courgette en look).

cafeg.dk

Onze score: quite okay
Bediening: vriendelijk
Omgeving: hip
Prijs: low


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen