zondag 15 juli 2012

Markt 22 (Ieper)

We hebben net Watou bezocht en besluiten door te rijden naar Ieper. Gewoon zomaar, onder de noemer “Waarom rijden we niet eens naar Ieper?”
Juist, zo ziet Ieper er inderdaad uit, denken we terwijl we de Lakenhalle en de markt passeren en doorlopen naar de Menenpoort. Maar we vragen ons vooral af wat er te eten valt. We vergaten vooraf online iets op te zoeken en gaan nu dus gewoon onze neus achterna. Er is wat keuze op de grote markt maar de meeste dingen lijken de tavernestijl niet echt te overstijgen.

Uiteindelijk kiezen we voor Markt 22 omdat het interieur en de kaart ons het aantrekkelijkst lijken. We nemen plaats maar zullen na de eerste ronde toch moeten verhuizen dieper in de zaak omdat de tocht te koud zal aanvoelen. Op de kaart zien we alvast twee gerechten met grote garnalen die we wel zien zitten. Maar helaas zullen die niet voorhanden blijken. We moeten snel een alternatief verzinnen en als start wordt dat dan de toast met zalm. Veel zalm. Maar voor de rest oké.
De geitenkaas met sla is dat ook. De thai beef aan de andere kant is franjeloos maar is lekker met het pittig thaise sausje.

www.markt22ieper.be

Onze score: quite okay
Bediening: aardig
Omgeving: hip
Prijs: medium


Geen opmerkingen:

Een reactie posten