donderdag 5 juli 2012

Bistro Mathilda (Oostende)

Sinds de renovatie is dit de eerste keer dat we ons op het terras begeven. We klinken met een aperitief van het huis en genieten van de beautiful noise.

Starten doet de ene kant met gravlax van zalm met wakame, toetsen dille en mosterdijs. Mooi gepresenteerd en lekker van smaak. Even mooi maar iets minder overtuigend is aan de andere kant de buffelmozarella die werd gerookt en dus ietwat in smaak moet inboeten. Maar vooral het accompagnement van gandaham en lardo di colonnata is ons te Breughels qua textuur.

Dit wordt echter goedgemaakt met de salade niçoise ‘new style’ die inderdaad een ‘andere’ en erg verfijnde variatie van de klassieker brengt. We herkennen de traditionele elementen maar dan in een verrassende vorm. Top!

We merken eenzelfde vernieuwingsdrang bij de tatjespap met garnalen aan de andere kant, maar daar valt het een beetje tegen. De truffelolie en vooral de limoentoetsen bij het eitje hoefden voor ons eigenlijk niet.

www.bistromathilda.be

Onze score: quite okay
Bediening: hartelijk
Omgeving: vernieuwd modern
Prijs: medium


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen