zaterdag 9 juni 2012

Wabi Sabi LA (Venice Beach)

De Abbot Kinney Boulevard in Venice lijkt een hippe straat te worden door de vele nieuwe boetieks en hippe restaurants. Je ziet hier ook vooral jonge en mooie mensen. Hollywood is duidelijk om de hoek. We zijn de straat nog maar net in of we lopen de sushibar voorbij. De voorbije dagen aten we veel en vooral lekkere sushi en dat heeft onze goesting alleen maar aangescherpt. Waarom twijfelen? De keet ziet er hip en leuk uit, dus gaan we binnen.

We krijgen plaats achteraan de behoorlijk druk gevulde zaak. Klinken doen we met een glaasje schuimwijn en de fameuze gimlet: de komkommercocktail met écht gemixt komkommersap.

Kiezen wordt moeilijk in wat een al bij al weinig avontuurlijke kaart blijkt. Geen spannende fusion hier, maar veeleer klassieke Japanse formules.
We kiezen nigiri met makreel, per abuis ook nigiri met viseitjes omdat ons Japans het even liet afweten, en dan vooral ook wat sushi met achtereenvolgens garnaaltempura, pittige zalm, roomkaas en zalm, en de wabi sabi met tempura van witte vis. Echt overtuigen doet het niet. Wellicht waren we de vorige keren te verwend geweest.

www.wabisabisushi.com

Onze score: just ordinary
Bediening: aardig
Omgeving: hip
Prijs: medium


Geen opmerkingen:

Een reactie posten