zaterdag 2 juni 2012

Talulah's (Sonora - USA)

Talulah's zou het interessantste eethuisje in town moeten zijn. We wandelen de hoofdstraat door en krijgen de indruk dat dit wel eens zou kunnen kloppen.

We willen de avond inzetten met kaasravioli in salieboter en een bordje Danish Brie met Maple Sirop. Bij onze hoofdgerechten (twee gerechten met linguine) kunnen we side-dishes krijgen: sla of soep. We kiezen éénmaal voor sla en éénmaal voor soep. En omdat het soepje en het slaatje vlugger klaar zijn dan de voorgerechten, starten we dus eigenlijk hiermee. Het ritme van de chef zit duidelijk erg strak. Het slaatje is eenvoudig, het soepje met schaaldieren is romig en blijkt later de befaamde clam chowder te zijn.

Het ritme van de chef zet zich voort: de ravioli van kaas met salie komt wel 10 minuten vroeger aan tafel dan het briegerechtje. Dit laatste is niet bescheiden van omvang maar wel erg lekker. Omdat we de Amerikaanse tafelgewoonten al goed kennen, vragen we aan de serveerster om de hoofdgerechten niet te brengen zolang één van ons beide aan het voorgerecht bezig is. Tevergeefs. Daar komen de linguinegerechten al aan.

De linguine met garnalen en een limoenboterroomsausje is wat te zurig. De limoen wordt nergens gecompenseerd in smaken. Talulah’s linguine met geroosterde kip, garnalen, worstjes en een creools sausje is oké.

We dronken een Viognier en een Syrah uit de Napavallei.

www.talulahs.com

Onze score: just ordinary
Bediening: gewoon
Omgeving: ikeastijl
Prijs: low


Geen opmerkingen:

Een reactie posten