zondag 27 mei 2012

Swaddee (Flagstaff - USA)

Flagstaff: we kunnen je het alleen maar aanraden (lees ook onze vorige blog). Het beste ijsje ooit aten we hier eerder deze middag en dát alleen is misschien wel 'vaut le détour'. Werkelijk een uiterst sympathiek stadje dat in de geschiedenisboeken voor altijd vermeld zal staan als de plek waar een astronoom ooit Pluto ontdekte.

We hebben best trek in Oosters en belanden zo bij de Thai verderop in de hoofdstraat. We krijgen een knus plaatsje bij het raam. De Thaise ober is een bizar figuur die met een "okay" op het einde van elke bijzin een inspiratiebron zou kunnen zijn voor de Muppets.

Het voorgerecht aan de ene kant bestaat uit vegetarische ravioli en smaakt oké. Aan de andere kant komt fris engelenhaar met scampi en gehakte kip, maar waar we een fijn klein bordje hadden verwacht, krijgen we een heuse berg in de plaats. Een erg pikante berg bovendien. Hierbij boeten de aantrekkelijkheid en vooral de beheersbaarheid toch wat in.

Bovendien zijn ze daar al meteen met het hoofdgerecht. Dat vinden we ambetant. De vegetariër krijgt een erg droog en weinig inspirerend gerechtje met wat stukjes broccoli en wortel, en een dipsausje met pinda om dit alles toch wat op te fleuren. Dat lukt evenwel niet. De aubergine met de thaise basilicumsaus aan de andere kant doet wel nog net beter. Maar sterren of dwergplaneten ontdekken, doen we in Flagstaff vanavond niet.

http://swaddeethai.com

Onze score: just ordinary
Bediening: amusant
Omgeving: eenvoudig thais
Prijs: low


Geen opmerkingen:

Een reactie posten