zondag 27 mei 2012

Monsoon (Flagstaff - USA)

Flagstaff = liefde op het eerste gezicht. Als waren we personages uit een Wim Wenders-prent, raasden we al de hele dag langs prachtige decors en komen we nu aan in een pittoresk stadje. Met een spoorlijn die het stadje doorkruist, zal het vast ooit een kruispunt voor handel geweest zijn, maar ondertussen kregen de vele typische pakhuisjes een nieuwe bestemming waarbij ze nu fraai gerenoveerd dienst doen als shop of horecazaak.

Een leuke en kleurrijke plek kortom, waarbij om de zoveel meter een terrasje ons wil lokken. De Monsoon trekt onze aandacht met een deels Aziatisch aanbod en een aantrekkelijk terras. We klinken op zoveel vrolijkheid met twee martini's: een granaatappelcocktail met prosecco en een mojito.

Aan de ene kant komt nigiri met makreel, een avocadoroll en een california roll met krab en avocado. Is die laatste misschien ietwat onhandig, toch smaakt dit allemaal erg lekker. Het glaasje shiraz aan de andere kant bij de dan dan noodles met scampi, komkommer en oestersaus wordt even enthousiast onthaald.

www.monsoondowntownflag.com

Onze score: quite okay
Bediening: sympathiek
Omgeving: jong
Prijs: lowGeen opmerkingen:

Een reactie posten