woensdag 16 november 2011

Crystal Palace (Oostende)

Zonet een examen moeten maken, dus ook vandaag vinden we een reden om er over de middag even tussenuit te knijpen voor een snelle lunch. De daglunch (12,50 euro) biedt diverse keuzemogelijkheden, maar allen bevatten ze vlees. De ene kant vindt dat geen probleem en kiest voor de loempia gevolgd door de bami goreng met kip. Bij de zakenlunch (17,50 euro) vindt de niet-carnivoor wel een optie: we laten de loempia met kip vervangen door een vegetarische loempia en kiezen vervolgens voor de tong in kung baosaus. De tong blijkt, in tegenstelling tot de meeneemchinees waar we soms gaan, niet gepaneerd te zijn. Hierdoor oogt het gerecht meteen ‘echter’ dan verwacht. Ook leuk is de variatie aan groentjes in de saus (diverse soorten champignons, babymaïs, paprika, ui, boontjes…). De kung baosaus is lekker maar minder pikant dan gehoopt. Bij de bami wordt een kerriesaus geserveerd, maar het gerecht smaakt eigenlijk beter zonder dat sausje.
De snelle bediening komt vandaag goed van pas. We kunnen nog afsluiten met een tas koffie, alvorens het werk te hervatten.

Dankzij de lunchformule is dit qua prijscategorie vandaag ‘low’, maar als je gewoon à la carte eet, mag je je aan een ‘medium’ rekening verwachten.

www.china-crystal-palace.be


Onze score: quite okay
Bediening: neutraal
Omgeving: chinese kitsch
Prijs: medium

Geen opmerkingen:

Een reactie posten