zaterdag 10 september 2011

VinDune (Wenduine)

Net voor een korte hagelbui kunnen we brasserie VinDune induiken. Met een picon vin blanc, een pintje en een cola volgen we het bliksemspektakel op zee.

We kiezen voor mosselen, bouillabaisse en vol-au-vent. De mosselen in witte wijn smaken lekker, en ook de mosselsaus is smaakvol. Het glas witte wijn hierbij is zeker oké.
De grote stukken vis in de bouillabaisse worden ook gesmaakt, al overtuigt de soep zelf minder. Misschien is de kok de visbouillon vergeten? De garnalen, toast en rouille die er apart bij geserveerd worden, zijn evenwel bijzonder lekker. Over de vol-au-vent valt niet te klagen, al vinden we de gehaktballetjes die erin verwerkt zijn een foute keuze.

De maaltijd sluiten we af met een koffie. De gerechten zijn prijs/kwaliteit wat te duur, maar je betaalt hier wellicht het zicht op het strand en de zee.
Het onweer is ondertussen voorbij, we kunnen zonder zorgen de deur weer uit.

www.vindune.be

Onze score: quite okay
Bediening: vriendelijk
Omgeving: brasserie/tearoom

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen