vrijdag 8 april 2011

K-touch (Brussel)

Het is vrijdagavond en we gaan naar een optreden in de AB. Omdat het ons steeds opvalt hoe de wijk rond de AB leeft (en hoe Brussel leeft), besluiten we om nooit meer naar de AB te gaan zonder eerst Brussel even in te duiken.

Er zijn diverse opties in de buurt voor een lekkere hap, maar niet alles is al om 18.00 uur open en we willen om 19.30 uur in de AB zijn. Het is een mooie lentedag, en we installeren ons op het terras van K-touch, een Thais restaurant. Het Sint-Goriksplein nabij de beurs is trouwens een buurt met tal van Aziatische restaurants.

We bestellen een kir en genieten van de bedrijvigheid rondom ons. Als voorgerecht kiezen we voor viskoekjes en vegetarische beignets. De viskoekjes smaken heerlijk. Dit kunnen we ze niet nadoen. Ook de gefrituurde groenten (en ananas) zijn smaakvol.
Vervolgens komt een gerecht met engelenhaar en gambas aan tafel, en aan de andere kant een vegetarische schotel met diverse groenten en tofu. Hoe we tofu op deze manier kunnen smaak en vorm geven is ons een raadsel. Het gerecht met scampi en engelenhaar smaakt ook authentiek Thais.

Een prima eetstop om de culturele avond in te zetten!

Onze score: quite okay
Bediening: oké
Omgeving: warm aziatisch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten