zondag 17 april 2011

Club Reserva (Gent)

Na een bezoek aan vrienden in Gent, trekken we nog even de stad in. Heel wat restaurants blijken op zondag sluitingsdag te hebben. Even lijkt het alsof Café Theatre de evidente keuze wordt, maar na wat omzwervingen stuiten we op Club Reserva, een jonge bistro met een jonge en avontuurlijke look.

Op de kaart vinden we bij de voorgerechten niets vegetarisch, maar bij de hoofdgerechten is er wel keuze. We kiezen voor de pasta primavera en de vegetarische loempia. En we klinken met een zomers aperitief: een mojito en een glaasje cava. De mojito is degelijk maar de rietsuiker ontbreekt waardoor de bittere toets overheerst. De pasta heeft een frisse lentesmaak en bevat erwtjes, courgettes, asperges, paddenstoelen,… De loempia is gevuld met groentjes en tofu, en we krijgen er ook rijst, currysaus en een slaatje bij. Sympathiek gerechtje, maar toch een beetje flets. Club Reserva blijkt ook een muziekclub te zijn, maar dat moeten we duidelijk op een ander tijdstip ontdekken.

www.clubreserva.be

Onze score: just ordinary
Bediening: oké
Omgeving: eco

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen