dinsdag 5 april 2011

Charles Lindbergh (Oostende)

We zijn uitgenodigd voor een verjaardagsetentje bij Charles Lindbergh.

Charles Lindbergh is zowel een bar, restaurant als feestzaal. Er is ook een aantrekkelijk zonnig terras, maar deze avond zit de zon achter de wolken en zitten we aan een ronde tafel binnen. De ober maakt ons duidelijk dat hij het druk heeft en dat we onze jassen best zelf in de vestiaire hangen. Hij wijst ons op de diverse suggesties met asperges en vertelt ons wat de kaart zoal te bieden heeft (want de nieuwe menukaarten zijn nog in druk).

We kiezen voor het maandmenu dat ons wel aantrekkelijk lijkt en nemen er een Kaapse witte wijn bij.
Maar eerst klinken we op de verjaardag met diverse aperitieven (picon vin blanc, ricard, witte martini en kir). We genieten ook van het zicht van een opstijgend vliegtuig op de luchthaven.

Het menu schotelt ons eerst asperges met gerookte zalm voor. Lekker. Ook de tong met frietjes smaakt iedereen. De jarige trakteert haarzelf nog met een dame blanche, maar de anderen zijn voldaan en besluiten met een aardig gepresenteerde thee of koffie.

www.charleslindbergh.be

Onze score: quite okay
Bediening: matig
Omgeving: gemengd

2 opmerkingen:

 1. beste,
  ik heb je mening gelezen, en zou willen aanstippen dat de patron niets te maken had, met de door u opgenoemde restaurants, gelieve dan ook deze foute informatie te verwijderen!
  alvast bedankt
  Alain
  Restaurant Charles.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is dan meteen rechtgezet en aangepast. Bedankt voor uw opmerking.

  BeantwoordenVerwijderen