zaterdag 26 maart 2011

Gember en Sereh (Tilburg)

Hoewel het weekend is, en er toch wat volk op de been is in de Tilburgse straten, liggen alle restaurants er verlaten bij. We stappen dan ook een aantrekkelijk ogend maar leeg restaurant binnen.

Gember en Sereh is, zoals de naam al laat vermoeden, een Oosters getint restaurant. Op de kaart staan diverse satés (de specialiteit) en er zijn ook een aantal vegetarische gerechten. Er wordt gekozen voor een saté mix, en een vegetarische gerecht met tofu en pindasaus.

We krijgen bij de gerechten alle sausjes apart geserveerd: babi ketjap in een pikante en een zachte versie, en de pindasaus. De gastvrouw wil immers iedereen tot pindaliefhebber bekeren. En het werkt, want bij beide gerechten wordt het sausje aardig begeerd. Het vegetarische gerecht met plakrijst, diverse groenten en tofu smaakt lekker gekruid. Ook de satémix wordt gesmaakt.

www.gember-sereh.nl

Onze score: quite okay
Bediening: vriendelijk
Omgeving: oosters

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen