donderdag 24 februari 2011

Bottarga (Oostende)

We zijn fan van de Bottarga en komen hier af en toe wel eens terug. Soms voor een snelle lunch of zoals nu voor een meer uitgebreide maaltijd. Check ook onze vorige verslagen die je hier in een overzichtje kan terugvinden.

We hebben een kleinigheid te vieren en besluiten zoals zo vaak à l’improviste om iets te gaan eten.
Eenmaal gezeten, klinken we met een Duvel en een prosecco met wat Cassis.
Het was de vorige keer al opgevallen dat de kaart ietwat is uitgedund. Gelukkig wisselen de suggesties nog steeds op maandelijkse basis en kan je je laten verrassen door enkele nieuwigheden.

Aan de ene kant wordt gestart met een carpaccio van zalm afgewerkt met zeebes en feta. Mooi en lekker. Aan de andere kant wordt gekozen voor een klassieker: de vissoep die we zonder verpinken een van de beste durven noemen die we kennen. Zoals steeds zorgt heerlijke rouille voor de afwerking.
Daarna volgt een vegetarische Thai curry die pikant is maar wel wat andere smaken mist. Aan de andere kant komt er struisvogelsteak met risotto. Laat de ene risotto al beter en vooral echter zijn dan de andere. Deze hier blijkt heelaas veeleer een ‘wanna be’ risotto en overstijgt een ordinaire mix van rijst met kaas niet. Voor de rest evenwel oké.

www.bottarga.be

Onze score: quite okay
Bediening: vriendelijk verzorgd
Omgeving: loungy hip

Geen opmerkingen:

Een reactie posten